Online Wijnhandel
ZUID-AFRIKAANSE EN NIEUWE WERELDWIJNEN
Ontdek ons aanbod

Lismore

LISMORE WINE ESTATE

Begonnen als een wijnbouwleek op een plaats in het buitenland die je als het paradijs beschouwd, vraagt durf, lef en toewijding om er iets onvergetelijk van te maken.

Verscholen tussen de uitlopers van een indrukwekkende bergketen nabij Greyton ligt Lismore Estate Vineyards. De Californische Samantha O'Keefe heeft er het paradijs met de perfecte terroir gevonden. Haar druivensoorten viognier, chardonnay, sauvignon blanc en syrah zijn allemaal eerste klas, zeer elegant en motiveren voor lange momenten van bezinning.

Haar passie gecombineerd met de op 300 meter hoogte geplante wijnstokken, die tijdens de winter gekoeld worden door sneeuw en gevoed worden door de Afrikaanse zomerzon, realiseert klassieke koele klimaatwijnen die rijk, complex en liefdevol met de hand gemaakt zijn.

Ze heeft haar rol als vinoloog verfijnd met wijnstokken die een decennium geleden geplant werden en maakte in 2014 als wijnmaker haar tiende vintage terwijl ze met volle teugen geniet van het leven in het kleine gehucht van Greyton.

Haar koele klimaat boetiekwijnen oogstten zowel in Zuid-Afrika en als internationaal veel aandacht en behalen hoge scores bij o.a. The wine advocate in de USA.

Verfijnen op

#Proefpakketten : ontdek ze nu...

Weet je niet welke wijn kiezen? Kies dan nu voor een leuk proefpakket en organiseer je eigen wijnproeverij

Vragen ?

Bel ons​: +32 486 28 11 38

Veilig betalen

Betaal veilig via SSL encryptie